dinsdag 27 maart 2018

Dag 1

Na een spannende start met hindernissen, vertrok de bus met 44 enthousiaste leerlingen en 3 gemotiveerde leerkrachten richting RelaXhoris. De busreis verliep zonder problemen, de plastic zakjes bleven gelukkig in de rugzakken zitten.
Bij aankomst werden we opgewacht in het restaurant waar de geur van heerlijke tagliatelle met vegetarische tomatensaus ons tegemoet kwam. Afsluiten deden we met heerlijke, zelfgemaakte chocomousse.
Eens onze buikjes gevuld waren, kon de eerste activiteit beginnen: een verkenning met tussendoor enkele actieve spelletjes. Dit was de ideale manier om te genieten van het domein en het zalige zonnetje.





 Na een inspannende wandeling volgde een ontspannend 4-uurtje: een lekkere suikerwafel met appelsap. Ondertussen was er ook versterking toegekomen onder de naam van juf Sarah en haar kinderen: Tommy en Thalia.



Na het  inrichten van de kamers en het schrijven van de brieven, was het alweer tijd om aan tafel te gaan. Heerlijke tomatensoep, lekkere vis met patatjes en vanillepudding als toetje.

Als avondactiviteit ging het 6e leerjaar zwemmen terwijl het 5e leerjaar een keuzeactiviteit deed: voetbal, gezelschapsspelletjes, brieven schrijven, kamer verder inrichten, … Tot slot beĆ«indigden we deze fantastische en vermoeiende eerste dag samen met een amusante zangstonde.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten